Skip Navigation LinksNews1126-5481

DAÜ Öğrencileri Okul Boyama Etkiniliği Gerçekleştirdi

Yayınlanma Tarihi: 19 Nisan 2024, Cuma

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Toplumsal Duyarlılık Merkezi (TDM) çatısı altında DAÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamımda, Ötüken Özel Eğitim Okulu'nun duvarlarını renklendirdi.

Bitirme projesi kapsamımda yapılan sosyal sorumluluk projesi, Onalt Grup bünyesinde bulunan CBS Onaltis sponsorluğunda gercekleşti. Prof. Dr. Anıl Kemal Kaya tarafından verilen bitirme projesi dersi öğrencileri; Ertan Akıncıoğlu, Oğuz Altay, Nisanur Meci, Çağlar Doğukan Uludağ ve Tibet Sönmez emekleri ile destekte bulundular. Onalt Şirketler grubundan ise direktör Halil Onalt, Nezih Onalt ve Gürkan Olat ve Reklam Müdürü Mustafa Gözlüklü'nün de bulunduğu etkinlikte 23 Nisan ruhu duvarlara yansıtıldı.

Etkinlikte okul öğrencileri de fikirleri ile etkinliğe katkı koydular. Ötüken Özel Eğitim okulunun sorumlu öğretmeni Özge Yiğit: ''Öğrencilerimizin gözlerinde etkinlik bitene kadar mutluluk gördük. Duvarlarda yapılan figürlerin ve renklerin seçiminde söz haklarının olması onlar için daha fazla heyecan verici oldu ve bu etkinlik onlara olumlu katkı sağladı'' diyerek etkinliğin önemini vurguladı.

Onalt Group direktörü Halil Onalt, KKTC'nin tüm okullarını güzelleştirmeye ve çocuklarımıza daha güzel bir gelecek kurmak adına çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.